lunduniversity.lu.se

LU OPEN

Lund University

Social Business Week med Muhammad Yunus 12-16 maj

Är du intresserad av frågor om hur man åstadkommer samhällsförbättring genom företagande? Vill du få chansen att lyssna till en nobelpristagares syn på saken?

Lunds Universitet arrangerar en vecka i maj med fokus på socialt företagande och social innovation. Måndagen till onsdagen 12-14 maj kommer att handla om vad socialt företagande är och fungera som en mötesplats för individer och organisationer som är intresserade av eller arbetar med detta med inspirerande workshops. Under torsdagen den 15 maj kommer nobelpristagaren Muhammad Yunus delta på European Social Business Forum och på fredagen håller Yunus tal på två skolor i Lund och Malmö, samt leder en strategidiskussion om hur man i Skåne kan arbeta mer aktivt kring socialt företagande och social innovation.

Vi ser fram emot att träffa dig där!

Se programmet och anmäl dig på www.sbwsweden.se