lunduniversity.lu.se

LU OPEN

Lund University

Vi ökar tempot för framtidens hållbara städer

Torsdagen den 5 juni 2014

Välkommen på avspark för Lund Innovation – Future by Lund!

I Lunds nya innovationskultur Future by Lund möts näringsliv, akademi och samhälle för att få fram produkter och tjänster för framtidens hållbara städer – lite snabbare, lite enklare.

Välkommen till detta lunchevent där vi berättar vad Future by Lund är, och om pågående och spännande samarbeten inom belysning, mobilitet och energi. Dessutom berättar vi hur ditt företag eller din organisation kan dra nytta av att vara en del av Future by Lund. Efter inledande presentationer bjuder vi på lunch följt av mingel – på terrassen om solen skiner!

Varmt välkommen! /Future by Lund och partnerorganisationer

____________________________________________________________________________________________________

Datum: Torsdagen den 5 juni 2014

Tid: 10.00–13.30

Plats: Konferenslokal Square, Ideon Agora, Scheelevägen 15, Ideon Science Park, Lund

Program:

 10.00 Registrering

 10.30 Vad är Future by Lund?

 10.45 Presentation av pågående case

 11.45 Så kan ditt företag/organisation dra nytta av Future by Lund. Panelsamtal.

 12.00 Lunch & mingel

 Ca 13.30 Slut

Anmälan: Anmäl dig här senast onsdagen den 28 maj. Alla välkomna men antalet platser är begränsade.

Arrangör: Future by Lund i samarbete med Ideon Open

Frågor om eventet: Kontakta Misa Diestel, Ideon AB

Frågor om Future by Lund: Kontakta Peter Kisch, Future by Lund

Programmet uppdateras på Future by Lunds webbplats.

Arrangemanget är en del av Skåne Innovation Week.

Future by Lund är en innovationskultur där samhälle, akademi och näringsliv tillsammans löser globala utmaningar med produkter och tjänster för framtidens hållbara städer. Future by Lund drivs av Lunds kommun, Ideon, Kraftringen, Lunds universitet, Eon, Region Skåne, Sustainable Business Hub, SP, Akademiska Hus och Siemens. Arbetet koordineras av Lunds kommun. Future by Lund delfinansieras av Vinnova.

futurebylund_header_word-300x210

About the event